• Fašiangové Diamonds kino 2024

          • Fašiangové obdobie je v plnom prúde a určite sa už tešíte aj na naše Fašiangové Diamonds kino Aj my sa tešíme, prídite v maskách spolu si vyrobíme krásnu škrabošku a zatancujeme na minidiskotéke a potom si spoločne pozrieme peknú rozprávku. Nebudú chýbať ani pukance

            Poprosím rodičov nahlásiť dieťatko iba formou sms na 0911255313 do 7.2.2024! Deti do 5 rokov môže sprevádzať 1 rodič.

          • DARUJTE 2 %

          • Vážení rodičia, priatelia,

            obraciame sa na Vás s prosbou.

            Aj tento rok sme poberatelia 2% zo zaplatenej dane.

            Budeme radi, ak nás opäť podporíte.

            Peniaze, ktoré takto získame, budú tak ako zákon upravuje použité na skvalitnenie našej činnosti.

            Minulý rok sme peniažky použili na uhradenie časti nákladov spojených s Vianočnou párty.

            Vypísanie tlačiva Vám zaberie len pár minút, pomoc pre nás však môže byť obrovská.

            Tlačivá sú k dispozícii u pani učiteliek, alebo si ich môžete jednoducho stiahnuť z príspevku, webu školy, pripadne vyplniť online pomocou linku na konci príspevku.

            Neviete ako na to?

            Poradíme, pomôžeme s vyplnením..

            Pre viac info sa ozvite na mail: skoladiamonds@gmail.com, 0911 588 313

            Ak chcete, posuňte, pozdieľajte info/kontakt na nás aj vašim blízkym, kamarátom, kolegom..

            SRDEČNE ĎAKUJEME

            Tlačivo môžete vyplniť aj online na https://pfseform.financnasprava.sk/.../DP/form.527.html

          • PAT a MAT

          • Milí rodičia a žiaci. V sobotu 13.1. sa uskutočnil konkurz dlho očakávaného projektu, ktorý pripravujeme v spolupráci s hudobným odborom. Deti, ktoré boli vybrané na konkurze sa budú stretávať na sústredeniach zatiaľ v týchto dohodnutých termínoch. Na ďalších potrebných stretnutiach sa vopred dohodneme a budú Vám včas oznámené. Ďakujeme a tešíme sa!!! Ideme na to !!!

          • KONKURZ

          • A je to tu!!!

            Dlho očakávaný konkurz na náš veľký spoločný projekt.

            Chceme vytvoriť niečo veľké a úžasné. Projekt v ktorom spojíme náš hudobný a tanečný odbor. Hudobníci sú už pripravení a čo vy? Tešíte sa? Prídite zabojovať o vaše miesto v tomto projekte. Nebojte sa ukázať čo ste sa naučili a uvidíte, čo spolu dokážeme My sa na Vás tešíme!!! V sobotu 13.1.2024 o 15.00 h na pobočke v Prievidzi-budova Lúky, 1.poschodie.

            #szusdiamonds #szus #skolatanca #tanecdeti #tanecnaskola #tanec #prievidza #umenie #hudba

          • Hľadáme práve Teba!

          • Do našej existujúcej kapely SZUŠ Diamonds hľadáme hosťujúcu speváčku vo veku približne 10-15 rokov. Ak máš skúsenosti so spevom, prípadne aj študuješ spev na inej zuš,ale nemáš možnosť si zaspievať v kapele, SKÚS TO S NAMI! Čakajú nás veľké veci, chystáme sa na súťaže,vystúpenia a budeme radi,keď budeš toho súčasťou. Stačí ak prídeš na konkurz 23.10.2023  16.00 h do našej SZUŠ Diamond, A.Mišúta 23 - budova Lúky Prievidza

          • Otvorené hodiny v Diamonds

          • Máte doma malú tanečníčku,alebo tanečníka? Kamarátku či kamaráta,ktorí radi tancujú a radi by sa ku nám prihlásili a vyskúšali si ako to na tých našich tréningoch vlastne prebieha? Tak ich zavolajte a zatancujeme si spolu!!! Bude to super Pod vedením našich úžasných pani učiteliek sme si pre Vás pripravili otvorené hodiny ZDARMA Stačí pohodlné oblečenie a chuť si zatrénovať.

          • Zápis žiakov 2023/2024

          • Rezervuj si svoje miesto už dnes!!!Prihlášky sú spustené!!!Elektronická prihláška tu: https://szusdiamonds.edupage.org/register/Tanečná škola Diamonds aj tento rok otvára svoje brány a spúšťa zápis pre všetkých tancachtivých milovníkov a detí zbláznených do hudby a hudobných nástrojov.Máte doma dieťatko, či staršie dieťa, ktoré má vzťah k umeniu, je neustále v pohybe, rado tancuje, spieva, hrá doma na hrnce, bubnuje s varechami a hrá sa na rockovú kapelu? Toto všetko nájdete u nás.  Vítaní sú všetci, ktorí majú radi pohyb, tanec, hudbu a hlavne pozitívnu energiu.V tanečnom odbore sa vyučujú rôzne tanečné štýly: klasický tanec, ľudový tanec, novodobý tanec, džezový tanec, latino, hip-hop, disco a iné.V rámci hudobného odboru ponúkame:výučbu hry na nástroje klavír, gitara a flauta.Všetci žiaci samozrejme absolvujú aj hudobnú náuku, ktorá je vyučovaná zábavnou formou.Žiaci sa následne prezentujú na vystúpeniach a školských koncertoch.Okrem iného sme úspešnou tanečnou školou, ktorá sa pravidelne zúčastňuje rôznych tanečných súťaži.Počas roka sa môžete tešiť okrem tanečných súťaži na tanečné sústredenie, Diamonds Kino, Haloween tréningy, Diamonds Olympiádu, zájazd do SND, na Diamonds letné tábory a kopec ďalších aktivít.Školský rok každoročne ukončujeme krásnym záverečným vystúpením, ktoré sa uskutočňuje v Dome kultúry v Prievidzi. Zaži zaujímavý rok s Diamonds.Tešíme sa na vás už teraz. Diamonds viac ako škola.V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónno čísle 0911 588 313. 

          • Rozvrh hodín 2023/2024

          • Milí rodičia, naši milí žiačikovia. Zverejňujeme pre Vás rozvrh hodín na školský rok 2023/2024. Veľmi sa na Vás tešíme Začíname 4.semptembra ! Užite si posledné dni prázdnin, slniečko a oddych. Načerpajte sily, od septembra makáme

          • K-POP

          • Pripravujeme pre Vás pravidelné K-POP workshopy

            NOVINKA Prihlasovanie už spustené!!

            Stačí vyplniť elektronickú prihlášku tu:https://docs.google.com/forms/d/1GGIyTCVfH-pm-qDlSXEk1E9kzwv4Hbve8psTHI1rFs0/edit

            Choreografia: Seventeen-SUPER

            Viete čo je K-POP?

            K-POP je hudobný žáner, pôvodom z Južnej Kóreje, ktorý zahŕňa všetky žánre populárnej hudby. Choreografie K-Popu zahŕňajú tzv. Point dance, sú to kľúčové pohyby tanca, ktoré sú často podobné slovám v piesni.

            Pod vedením našej pani učiteľky a skúsenej K-POP lektorky Dominiky alias DOMIA POP sme pre Vás a všetkých ktorí majú chuť pripravili sériu K-POP WORKSHOPOV, ktoré budú prebiehať približne každé 2 týždne v tanečnej sále SZUŠ Diamonds na Zapotočkoch A.Mišúta 23, budova Lúky 1.poschodie v čase od 15.30 do 17.00 h. Odporúčaný vek účastníka workshopu je od 9 rokov.

            Podmienkou účasti na workshope je jednorazové vyplnenie elektronickej prihlášky. Pilotný workshop 9.5.2023 JE ZDARMA PRE VŠETKÝCH. Nasledujúce workshopy budú včas ohlásené, účasť na nich iba potvrdíte na tel.čísle 0911 588 313. Vstupné na workshop je 6€. Pripravujeme aj možnosť zakúpiť si permanentku za zvýhodnenú cenu. Pre viac info nás sledujte,pripadne sa informujte telefonicky na 0911 588 313.