• K-POP

          • Pripravujeme pre Vás pravidelné K-POP workshopy

            NOVINKA Prihlasovanie už spustené!!

            Stačí vyplniť elektronickú prihlášku tu:https://docs.google.com/forms/d/1GGIyTCVfH-pm-qDlSXEk1E9kzwv4Hbve8psTHI1rFs0/edit

            Choreografia: Seventeen-SUPER

            Viete čo je K-POP?

            K-POP je hudobný žáner, pôvodom z Južnej Kóreje, ktorý zahŕňa všetky žánre populárnej hudby. Choreografie K-Popu zahŕňajú tzv. Point dance, sú to kľúčové pohyby tanca, ktoré sú často podobné slovám v piesni.

            Pod vedením našej pani učiteľky a skúsenej K-POP lektorky Dominiky alias DOMIA POP sme pre Vás a všetkých ktorí majú chuť pripravili sériu K-POP WORKSHOPOV, ktoré budú prebiehať približne každé 2 týždne v tanečnej sále SZUŠ Diamonds na Zapotočkoch A.Mišúta 23, budova Lúky 1.poschodie v čase od 15.30 do 17.00 h. Odporúčaný vek účastníka workshopu je od 9 rokov.

            Podmienkou účasti na workshope je jednorazové vyplnenie elektronickej prihlášky. Pilotný workshop 9.5.2023 JE ZDARMA PRE VŠETKÝCH. Nasledujúce workshopy budú včas ohlásené, účasť na nich iba potvrdíte na tel.čísle 0911 588 313. Vstupné na workshop je 6€. Pripravujeme aj možnosť zakúpiť si permanentku za zvýhodnenú cenu. Pre viac info nás sledujte,pripadne sa informujte telefonicky na 0911 588 313.